pgrabias Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Grand Scenic 2004r Proszę o pomoc.poraz drugi spalił mi rezystor.jak go odkręciłem leciała woda z niego!Proszę o pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Sprawdź odpływy pod podszybiem wczoraj miałem to samo,pełno wody tam było ,liści i innego rodzaju śmieci . Aby wyczyścić te odpływy należy zdjąć podszybie ,potem wycieraczki (położenie wycieraczek względem osadzenia sobie zaznaczyłem,by zamontować je tak samo )i następnie przepchać otwory po obu stronach auta. Po odkręceniu lewej strony podszybia masz dostęp do wycieraczek, zdejmujesz kapturki osłaniające nakrętki i je odkręcasz .Następnie ściągasz wycieraczki ,u mnie zeszły po pociągnięciu ręką ;) Po zdjęciu wycieraczek masz dostęp by zdjąć resztę podszybia ,potem czyścisz otwory pod gumowymi elementami pokazanymi na zdjęciu Od spodu auta też sprawdź czy woda odpływa ,ja po czyszczeniu wlałem kilka litrów wody by sprawdzić drożność kanałów Edytowane 26 Czerwca 2013 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgrabias Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 dzięki sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi