Piok Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Czy jest jakiś "siuwax" lub metoda na uszczelnienie przegubu elastycznego? W aucie mam prawie nowy tłumik środkowy (to nie meganka) i jak miałem auto na podnośniku zwróciłem uwage że przepuszcza. Zna ktoś może sposób jak to poprawić nie wymieniając tego elementu - nie korzystając z koca azbestowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 jest taka taśma termokurczliwa ale to rozwiąże problem na góra miesiąc chyba że chcesz załatać tłumik przed sprzedażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autka na razie nie sprzedaje a jak juz bedzie zmieniac wlasciciela to i tak zostanie w rodzinie, szukam rozwiazania bo sie wsciekne jak bede go musial wymienic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 kurka wodna zapytaj broniusa on to robił niedawno ja jak w megi wymieniałem to płaciłem z robotą 35 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 ja wymieniałem sam łącznik, ze wspawaniem i z częścią (bierz takie jak w VW, inne szybko puszczają i są zbyt miękkie - przynajmniej dla mojego silnika) płaciłem 250 zł na szarych szeregów 5a (polecam to miejsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 bronius, masz tam jakis numer telefonu jak mi sie skonczy w megance to bym sie do nich odezwal. Co do przegubu w sportingu to ten tlumik kosztuje jakos 58zł (brutto zeby nie bylo) - rozciepał sie jak wymieniałem koncowy i biorac pod uwage koszty to chyba dam mu zime życia jeszcze w prezencie i go wymienie ale szczesliwy z tego powodu nie bede :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi