klufa Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 witam mam pytanko czy jak któraś z cewek będzie walnięta to czy po podłączeniu do kompa pokażą się jakieś błędy? na wolnych obrotach silnik chodzi równo tylko nieraz odczuwam delikatne podkreślam delikatną nierówna prace, takie mikroskopijne tyrpanie, nie wiem czy dobrze to opisuje i zrozumiecie moje objawy.proszę o porade.świece wymieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Mój nie trzęsie. Jak się tak dzieje, to wypadają zapłony- Clip Ci odpowie co i jak- pewnie ceweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klufa Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 słyszałem również że w takich przypadkach mozna zrobić coś takiego-między cewką a świecą jest jakaś otoczka gumowa przez którą jest jakieś przebicie i właśnie to powoduje te mikroskopijne tyrpanie czy to prawda?czy jak się wymieni tą"gumową" otoczkę to pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo33 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Komp pokaże nawet która :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi