vanes998 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam! W jaki sposób mogę wykręcić przednie fotele w megane I hatchback, gdyż chcę kompletnie wysprzątać samochód i fotele mi w tym przeszkadzają. Jak pozbyć się ich, abym mógł odkurzyć wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Schyl się pod auto i znajdziesz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Można odkręcić od spodu auta szyny razem z fotelami,jeżeli nie są zardzewiałe sruby. Druga możliwość to odkręcić fotele od szyn za środka auta.Trzeba odkręcić plastikowe boczki,zapięcie pasa z napinaczami,wypiąć wtyczki pod fotelami,następnie przesuwając fotel skrajnie do przodu i do tyłu odkręcić sruby w prowadnicach fotela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi