kokus1551 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 W moim przypadku padła elektryka była uszkodzona instalacja elektryczna. Elektryk sporo nad tym siedział ale udało0 mu się naprawić oczywiście za "dobrą" cene 480zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audikom Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Przepraszam a co to znaczy padła elektryka , jakie były objawy. U elektryka jak to u elektryka musiało to potrwać żeby można było powiedzieć ładną kwotę , nie źle cię skubnął. A przynajmniej powiedział co było zepsute , tak swoją drogą to elektrycy to niezłe czarodzieje są . Dobrze wiedzieć ile za oszczędziłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brd Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam. Posiadam Megane 1.4 z 96r. Mam problem ponieważ auto nie odpala. Wczoraj wszystko było ok. Dzisiaj chce odpalić i nic. Immo nie działa, na tablicy żadna kontrolka się nie świeci. Nie kręci, nic, żadnej reakcji. Myślałem że akumulator padł, ale naładowałem go i dalej to samo. Proszę o pomoc bo mało się znam na mechanice i może ktoś z was będzie wiedział coś wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Bezpieczniki do sprawdzenia,ten na klemie plusowej,obok akumulatora po lewej w puszce są takie duże-czasem gniją od wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brd Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 sprawdziłem te bezpieczniki. Są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Immo nie działa, na tablicy żadna kontrolka się nie świeci. Na pewno brak zasilania. Trzeba szukać po kolei. Nie pamiętam jak w megi ale w scenicu miałem bezpieczniki dodatkowe na podszybiu jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brd Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 odpaliłem auto ale tylko w trybie awaryjnym, ponieważ teraz nie działa immo. kontrolki się świecą wszystko ok, ale centralny nie chodzi z kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi