kamilo_kamil Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 witam mam problem chodzi o to ze puka mi panewka na wale i nigdzie nie mogę dostać dołu silnika od 1.4 8v i mam takie pytanie czy dol silnika pasuje od 1.6 8v do 1.4 8v ? chodzi o blok z walem panewkami i korbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Takie silniki 1.4 były montowane w Clio I ,na pewno łatwiej znależć taki silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo_kamil Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 chodzi o to ze nigdzie nie mogę znaleźć takiego silnika a raczej części wszystkie części jakie znalazłem w okolicy to 1.4 16v gdzieś słyszałem ze blok pasuje od 1.6 8v do 1.4 i głównie o to mi chodzi bo potrzebuje sam dol silnika bo głowicę mam po remoncie świeżo i nie chce kupować całego silnika bo jest mi nie potrzebny Dodano: 29 lip 2013 - 19:40 albo może wie ktoś gdzie mogę dostać to w kujawsko pomorskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Na Allegro są dwa bloki do 1.4 8V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi