shido Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Witam ! Pytanie nr 1 : jak się wyjmuje ten oryginalny magnetofon ? Są jakieś śrubki mocujące czy wyrywać na siłe ? nr 2 : Czy da się to megi I '97 dokoptować oryginalny cd. Wychodziły te auta z CD i z wyświetlaczem i pilotem zewn ? Czy to późniejsze wersje. Jeśli wychodziły, to na co patrzeć na allegro, aby trafić CD pod ten interface ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 pyt.1. w obudowie masz 2 dziurki należy włożyć w dziurki jakieś druciki i wyciągasz radio pyt.2. Co do Radia Ori CD to były ale w późniejszych rocznikach ale jeśli chcesz aby to współgrało jako całość musisz kupić cały zestaw czyli radio+pilot+wyświetlacz najlepiej z jednego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Moje zdanie jest takie, warto zrezygnowac z fabrycznej jednostki centralnej i kupić coś z JVC, Pioneer, Alpine, zwłaszcza jak chciałbyś rozbudować system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ja w te otwory w przedniej sciance radia włożyłem szprychy rowerowe o srednicy bodajze 1.6 mm i za nie ciagnac wyjełem radio.Wsuń je tak z 10 cm. Mozesz także do oryginalnego radia( kaseciaka) w Megane podpiąć zmieniarke CD na 6 płyt.Są jednak dwa warunki : na radiu( pod kieszenia gdzie wkładasz kasete)musisz mieć napis CD CHANGER CONTROL oraz zmieniarka jaka na 100% bedzie współpracować to Philips RC026. Sprawdzone wszystko u mnie...Sterowanie zmieniarki masz wtedy z oryginalnego pilota : zmieniasz utwory na płycie,głośność,wybierasz zmieniarke jako zródło dzwieku,włączysz funkcje Random.Minusem jest natomiast brak wyświetlania czasu nagrania i brak możliwości "przewijania" utworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A ja mam pytanie. Kupilem niedawno Mege ph1 98rok i chcialbym podlaczyc zmieniarke. Mam radio Philips ale nie mam tego napisu pod kieszenia na kasety. Iteraz moje pytanie czy brak tego napisu jednoznacznie wskazuje na to ze nie moge podlaczyc zmieniarki ?? Dzieki:) P.S Wlasnie znalazlem na allegro tekie radio jakie mam ja: http://allegro.pl/item301384257_renault_me...e_z_kodem_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 raczej tak, to były modele "z" i "bez" sterowania zmieniarką najłatwiej to wyjąć radio i zobaczyć czy jest wejście na kabel od zmieniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Aha a czy moglbys mi powiedziec jeszcze jak wyglada to gniazdo do zmieniarki? Tak ogolnie czy to jest okragle czy jakies inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 podłużne takie jak na zdjęciach w tej aukcji http://allegro.pl/item298922022_renault_cl...ce_orginal.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 OK to juz wiem:) jutro zobacze. Dzieki za pomoc A jesli bym nie mial takiego gnizda to czy moglbym wymienic radio na takie samo tylko z tym napisem i wszystko byloby ok? Chodzi mi o pilota i wyswietlacz. Mysle o takim radiu; http://allegro.pl/item300802908_renault_me...na_allegro.html Sprzedajacy ta zmieniarke napisal w aukcji ze dziala ona z radiem takim jak na zdjeciu a tam bylo takie jak moje i bez tego napisu Moze by dzialalo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 tak, reszta będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Jak mowilem tak zrobilem i dzisiaj wyjalem radio i zobaczylem ze jest tam wolne jedno gniazdo i to ono chyba jest do zmieniarki. Zrobilem zdjecie i jesli ktos sie na tym zna to prosze o potwierdzenie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 gniazdo jest, ale styków nie ma - więc zmieniarki nie podłączysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 to niezly dol, :-( myslalem ze we wtyczce beda :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 mówiłem, że były modele "z" i "bez" sterowania zmieniarką Ty masz "bez" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 no tak :-( wiec nie pozostaje mi nic innego jak wymiana radio :-/ Mam jeszcze pytanko z innej beczki ale nie chce robic nowego tematu. Jaka moc ma to radio http://allegro.pl/item300802908_renault_me...na_allegro.html chodzi mi o moc RMS :evil: a nie o moc chwilowa ktora o niczym nie swiadczy :-| [ Dodano: 2008-01-28, 20:21 ] Mam jeszcze pytanko z innej beczki ale nie chce robic nowego tematu. Jaka moc ma to radio http://allegro.pl/item300802908_renault_me...na_allegro.html chodzi mi o moc RMS :evil: a nie o moc chwilowa ktora o niczym nie swiadczy :-| Sorry za dwa posty :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi