Annc Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Zmienilem opla na megane classic 1.6 16V 99 r. Mialem uszkodzona poduszke pod silnikiem - ta od strony skrzyni biegow. Poczytalem na forum, obejrzalem allegro. Pojechalem do sklepu i kupilem Sasic czy jakos tak - niby w miare OK z zamiennikow. Zalozylem, wyjechalem z garazu i poducha pekla!!!! Rozpadla sie na 2 czesci. Pekniecie jest przy tulejce metalowej. No masakra. W poniedzialek jade walczyc ze sklepem i reklamacja. Jak znam zycie nie beda pewnie chcieli przyjac. Powiedzcie mi - wymienic ja na cos innego (drozszego) czy wziasc druga taka sama ? Przeciez to parodia zeby po 100m poduszka sie rozpadla. Przeciez wcale tania nie byla Jesli mam kupic inna - podpowiedzcie jaka (firma). Z gory dziekuje i pozdrawiam swiatecznie Annc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlik Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ja płaciłem chyba 65zł za tą poduszkę i jest elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Wadliwa poduszka. Koniecznie ją reklamuj SASIC idzie na pierwszy montaż do Renault. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Annc Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Oki - poszla na reklamacje Do 2 tyg ma byc nowa. Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Daj znać jak się sprawa zakończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi