kamil94 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam, w aktualnym numerze Auto Świata (z 19 sierpnia) znajduje się kupon na darmowy przegląd 21 punktów samochodu w Feuvercie. Był ktoś na takim przeglądzie? Opłaca się tam jechać czy to tylko zwykła strata czasu? ;) Dodano: 13 sty 2014 - 17:49 Podbijam, ponieważ w aktualnym numerze auto świata pojawił się kolejny kupon na darmowy przegląd ;) jako, że byłem na tym ostatnim to mogę podzielić się swoim doświadczeniem na ten temat ;) ogólnie to polecam, bo nie kosztowało mnie to nic, a sprawdzili sprawność amortyzatorów, siłę hamowania, luzy w układzie kierowniczym i ogólnie oglądali cały samochód od dołu ;) na przegląd dostałem się praktycznie z miejsca bo czekałem może z 20 minut, a robiłem go w Warszawie przy ul. Zamienieckiej ;) jako, że nie kosztowało mnie to nic, prócz jakiejś godziny z życia to uważam, że warto skusić się na taką promocję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Mam pytanko. Po dokonanym przeglądzie dostaje się jakiś wydruk z informacjami co ma jakie zużycie i co, że tak powiem jest do zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil94 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja dostałem taki formularz, gdzie facet mi odptaszkował co i jak jest. Jedynie nie podali mi na kartce informacji o sprawności amortyzatorów i hamulców tylko pokazali na monitorku jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi