marcinb78 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Na wstępnie witam użytkowników marki Renault.Szukam samochodu i w oko wpadł mi Scenic roczniki 2003-2005.Interesuje mnie tylko z silnikiem benzynowym z myślą założenia lpg.Czy a w kilku zdaniach powiedzieć która wersja byłaby najmniej awaryjna ? To nie pierwszy mój samochód i w każdej marce dany model jest mniej lub bardziej awaryjny.Nie interesuje mnie eksploatacja, tylko i wyłącznie typowe drogie usterki będące raczej wpadkami producentów i księgowych produkujących te samochody.Pozdrawiam.Marcin.Dzięki za przypomnienie regulaminu. Regulamin pkt. Aston76 5.9 - Enter Proponuję zapoznać się z regulaminem forum i się do niego stosować. Aston76 Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez marcinb78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcichy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Drogie usterki w Renault nie występują:D wszystko to loteria w jakim stanie kupisz auto. Jak ktoś dbał to będziesz jeździł latami bez większych napraw a jakieś pierdoły sam naprawisz bez kłopotu. W Pb masz do wyboru 1.6 i 2.0- oba zagazujesz bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb78 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 To miło słyszeć że nie jest awaryjne i tanie naprawy. Czyli projektował do konstruktor a nie księgowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi