spoxadach Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) witam. w swojej megi mam problem ze sterowaniem przy kierownicy,mianowicie najpierw przestało reagowac kółko od zmiany stacji,a teraz już żaden przycisk nie reaguje.Wyświetlacz działa poprawnie jak również panel radia.Odkręciłem pilota od kolumny kierownicy,otworzyłem go poruszałem przewodami i czasem podgłaszanie i "PAUSE" działały ale po zamontowaniu na miejsce znów zero reakcji.ktoś ma pomysł jak sprawdzic czy kabel nie jest przełamany,lub jakieś inne propozycje rozwiązania problemu.za wszystkie sugestie z góry dziękuję . Regulamin pkt. Aston76 5.6 - pl-literki Kolego Spoxadach nowe zdania zaczynamy od wielkiej litery. Proszę się do tego stosować. Aston76 Edytowane 2 Września 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 ktoś ma pomysł jak sprawdzic czy kabel nie jest przełamany Są dwie opcje nawet trzy jak to sprawdzić: Pierwsza: omomierz. Druga: buzer. Trzecia: żarówka z źródłem zasilania. I trzeba posprawdzać czy przewody są ciągłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi