andrzejg Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mam do Was prośbę. Mam autko Renault Megane II 1.6 16v '99 i następujący problem. Przy zimnym silniku nigdy nie mam problemów z odpaleniem auta. Jednak gdy silniki jest już gorący po zgaszeniu mam problemy z jego ponownym uruchomieniem. Jak długo próbuję go odpalić to w końcu zaskoczy. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem i może mi podpowiedzieć co może być grane. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 cujnik położenia wału korbowego:wymontuj i wyczyść lub wymień resztę, szukaj na forum w temacie czUjnik położenia wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Sądzę, że czujnik, ale nie położenia wału, lecz temperatury silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markociech Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Cześć mam renault megane coupe 2,0 IDE i mam problem z uruchomieniem auta po nocy, byłem dziś na komputerze podał błąd czujnika temperatury i immobilaizera, :-( a gdy wróciłem do domu sprawdziłem na drugim kluczyku i auto pali zupełnie inaczej czy jest możliwoś że jest to wina kluczyka?? z tego co wiem to jeden był dorabianym tylko nie wiem który :-( jak to sprawdzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nie no. Kluczyk to kluczyk. Jad odłaczy immo, to silnik pracuje. Powinien zawsze tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi