meganecoupe02 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Witam, Sprawa bardzo pilna, potrzebuję ucho do holowania do MEGANE 3. Może znajdzie się dobra dusza z Warszawy, który by pożyczyła ten element do soboty, max do poniedziałku. Potrzebuję to dziś do wieczora, oczywiście podjadę gdzie będzie trzeba. W zamian za pomoc na pewno się odwdzięczę (% lub $$). Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 aaa to nie takie same ucho, jak do megane II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 nie wiem, czy jest taki sam, nie miałem okazji sprawdzić :) Mam 2 mocowania od laguny 2 i jedno udało mi się zdobuć od laguny 3 - zobaczymy, może któryś podpasuje. A jak nie to będę ciągnąć za wahacz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Jak chcesz Marcinie od Scenica I to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Dzięki Marek, już sobie poradziłem. Dorwałem ucho od scenica 3. Tak na oko gwint do holowania w megance 3 ma średnicę 14mm Nie pasuje ucho od Laguny 2, od Laguny 3 też nie. Miałem jeszcze jedno ucho od jakiejś renówki i też nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi