Rafał maj Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam czy w megi2 jest termometr temperatury powietrza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 u mojego wujka który ma combi jest taki bajer. ale nie mogę powiedzieć czy w każdej wersji jest jako standard. ale pewnie sie niedługo dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 jest ale pokazuje temp na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał maj Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 mam megi2 z 2003r i nie wiem ale nie mam tego termometru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Dziwne abyś nie miał temp. z zewnątrz skoro już w starszych modelach był to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jasne, że jest lecz nie we wszystkich wersjach wyposażenia... sam czujnik znajduje się pod prawym lusterkiem i gdzieś czytałem, że istnieje możliowść indywidualnego podłączenia ale to musisz poczytać co i jak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi