waldi11 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witajcie. Mam pytanie, jak wynienić wkładkę w przednich drzwiach. rozebrałem tapicerkę i teraz mam problem, wkładka jest urwana więc żadne pryskanie Wd-40 nie pomoże. Czy mam to wypchnąć na zewnątrz? Odkręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 jak wynienić wkładkę w przednich drzwiach Jaką wkładkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi11 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Wkładka od zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Od środka masz taką dużą nakrętkę plastikową, motylek. Przekręcasz w prawo, zdejmujesz i wkładkę wyciskać na zewnątrz drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dokładnie to ten element na zdjęciu. Jeżeli potrzeba to mam takie wkładki z kluczem i kilka bez kluczyka na części lub zapchaj dziurę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi