krzychuu Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam, Ułamała mi się końcówka miernika do oleju silnik diesel 1.9 DTI z 2002r. Może ktoś zna dokładną długość takiego miernika jak i długość do podziałek minimum i maximum dorobiłbym sobie taką brakującą część bo w autoryzowanym chcą za to 150zł. A na szrotch nie mogę znaleźć. Złamała się końcówka nie cały bagnet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Złamała się i co się z tą końcówką dalej stało? Chyba nie zostawiłeś jej w silniku? A jak nie zostawiłeś, to dlaczego ją wyrzuciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 U mechanika mi złamali, ale zorientowałem się dopiero teraz i nie mam brakującej końcówki brakuje jakieś 5-10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmie Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Witam.U mnie to wygląda tak jak na załączonym obrazie.Może trochę żle,ale jak swobodnie leżała to zagina się.Z kolei jak naciągnąłem to zasłoniłem końcówkę Dzisiaj zrobiłem dokładniejsze zdjęcie Edytowane 1 Października 2013 przez tekmie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Oki dzięki wielkie za pomoc czyli mierząc od początku miarki bez korka to wychodzi 48cm to max a 51cm to minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmie Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Minimum to bym powiedział że nawet trochę niżej,ale wiadomo że lepiej nie "przeciągać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi