Gość sobka01 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Cześć, witajcie! Przeglądając NOWĄ ZAWARTOŚĆ FORUM fajnie byłoby widzieć w którym temacie napisało się jakąś odpowiedź. Może jakiś mały znaczek obok tematu? Na przykład w ten sposób: Co Wy na to? Jest to możliwe do zrealizowania? Pozdrawiam, Adam Edytowane 8 Października 2013 przez sobka01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) jest takie coś od zawsze: Tu 3 tematy z mojej listy nowych i ostatni jest tym, w którym pisałem.... Oznaczenie to ta mała karteczka przyklejona do koperty. Sam kolor odmienny od 2 pierwszych, oznacza temat popularny, tzw. gorący, A ustawiony jest na 3 miejscu, bo to jest regulowane przez czas napisania nowych postów w tych 2 innych tematach, były później, więc są wyżej, według zasady najświeższy na początku. Czasami są na tej liście także tematy już przeczytane, te mają oznaczniki wyblakłe, jakby półprzezroczyste, a pojawiają się wówczas, gdy przykładowo ktoś z piszących swój post edytował w celu poprawy lub dopisania czegoś. A wygląda to tak: 2 temat Edytowane 8 Października 2013 przez gojgien 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobka01 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dzięki za zwrócenie uwagi gojgien, nigdy się bliżej nie przyglądałem tym kopertom :blink: Wszystko wyjaśnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Swoją drogą przydało by się małe FAQ, z przyciskiem na górnym pasku, a w nim legenda co dana ikonka oznacza. Na stronie głównej są jeszcze inne typy, których znaczenia się domyślam ale nie jestem ich pewien. (nawet na stronie IPB takiego opisu nie widzę) Zresztą te akurat mało mnie obchodzą, bo i tak zawsze listę nowych przeglądam, na główną wracam tylko do Shoutboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) gojgien, takie coś masz na myśli: http://megane.com.pl/index.php?app=core&module=help&do=01&HID=38 Chyba wszystko jest tam wyjaśnione, co dana etykieta/ikona oznacza. Jest to opisane w tematach pomocy, do których można się dostać klikając to: Edytowane 8 Października 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi