przemek007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam, mam meganke z 1996 1,6 RT bogate wyposażenie, ale nie wiem jak uruchomić podgrzewanie foteli?? Czy wogóle istnieje jakiś jego włącznik czy podgrzewają sie automatycznie?? Wiem że napewno jest podgrzewanie bo pod siedzeniami są kable. Czekam na odpowiedź. Z góry dzięki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu PW Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Co prawda nie miałem doczynienia z podgrzewaniem foteli w renówkach, ale w innych markach zawsze jest do tego włącznik na konsoli. Kable pod siedzeniem to najprawdopodobniej do wyzwalania napinaczy pasów bezpieczeństwa. Sprawdź dokładnie gdzie one idą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonjak Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 przełączniki do podgrzewanych siedzen w megane znajduja sie pod popielniczka tam gdzie masz miejsce na drobiazgi na tunelu środkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 przemek007, u mnie też szły kable do siedzeń z podłogi i były to kable od pirotechnicznych napinaczy pasów to nie podgrzewanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Temat uważam, za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi