slawko_23 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) witam wszystkich, parę dni temu, podczas parkowania, filar w garażu rzucił się na moje auto. Skończyło się na odrapanych drzwiach tylnych lewych oraz na odrapanym nadkolu tylnym. W jednym miejscu przy klamce zdarte do blachy. Oprócz tego ucierpiała klamka (zamyka i otwiera się normalnie) oaz listwa.O ile jestem w stanie przecierpieć uszkodzenie plastików to lakier strasznie boli. I teraz ma pytanie do forumowiczów: -jak to zrobić, czy trzeba malować całe elementy (a co za tym idzie obedrzeć z lakieru te dwa elementy i pomalować)? -gdzie to najlepiej zrobić grę wchodzą okolice: Katowic, Sosnowca, Dąbrowy Górniczej, Będzina, Czeladzi? -ile rozsądnie powinno to kosztować? dziękuję za pomoc :) Edytowane 14 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 czy trzeba malować całe elementy Tak trzeba oba elementy malowac cena do 300 zł w górę za element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jakieś sugestie co do lakierników? Mam takie typy: Eko-Mal Jaworzno Ustronie 14, Askar Radzionków Rowowa 1, Eurolak Dąbrowa Górnicza Moniuszki 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jest dział na forum gdzie znajdziesz polecane warsztaty w Twoje okolicy tam poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Możesz nie wierzyć, ale przejrzałem 4 strony w odpowiednim dziale i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Polecam... http://www.autoszalaj.pl/ Edytowane 18 Października 2013 przez Wydma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi