guardianer Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Witam. Jutro moja renia trafia do lakiernika na miesięczny urlop (zmiana koloru i blacharka) i jestem dogadany z warsztatem, że zamontują mi przy okazji wszystkie modyfikacje, które mnie interesują. Mam im tylko dać namiary co chcę i gdzie to można kupić, a reszta w ich rękach (cenowo kasują zgodnie z cenami w sklepie). Mam więc prośbę. Zna ktoś jakiś sklep internetowy gdzie mogę znaleźć rzeczy takie jak: -zegary -lusterka podgrzewane -radia samochodowe -tarcze hamulcowe -podłokietniki -reflektory pasujące do Megane I phI? Prosiłbym o link, ponieważ szukam już długi czas i chyba ciągle nie to co trzeba wpisuję w wyszukiwarkę. Edytowane 14 Października 2013 przez guardianer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 yyy allegro.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guardianer Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Allegro nie jest sklepem internetowym. Mam powiedzieć w warsztacie, żeby mi na allegro znaleźli? Chodzi o sklep internetowy, bądź stacjonarny, w którym też można przejrzeć asortyment w internecie, żeby on był dostępny przez cały czas, w którym auto będzie w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 -radia samochodowe Np markety typu nie dla idiotów, satrun, avans -tarcze hamulcowe Hurtownie motoryzacyjne typu IC, Fota. -reflektory Jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi