sputnikvip Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam wszystkich jestem nowy na forum i jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem megane 1.9 HB diesel. Mam taki problem może moje pytanie do Was zabrzmi dość głupio i banalnie ale jak rozpoznać w moim autku czy jest klimatyzacja?? Gdy kupowałem autko poprzedni właściciel twierdził że jest ale ja tego pewien nie jestem i nie mam zielonego pojęci jak to sprawdzić?? Ma ktoś jakiś pomysł i rady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Np dodatkowa chłodnica, sprężarka pod maską, przycisk w kabinie z literami AC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sputnikvip Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jeśli masz klimę to w tym miejscu jest przycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) nie do kończ, bo w M I ph I jest tam przycisk obiegu zamkniętego, a przycisk od klimy jest niżej jak tutaj: :) Regulamin forum jasno mówi o zasadach wklejania zdjęć :) Edytowane 30 Października 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sputnikvip Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 nom wychodzi na to że moje autko nie posiada klimatyzacji a moze ktoś się orientuje jakie koszty są zrobienia klimatyzacji i czy woglew jest taka mnożliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 http://megane.com.pl/topic/33117-klimatyzacja-w-megane-1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi