rafik39 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam, czy jest ktoś z Irlandi? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkis Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jeszcze nie, ale po świętach w nowym roku z pewnością się tam wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1olek Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 ja jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwana99 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam, Ja również do końca maja :) Koleżance proponuję zapoznać się na wstępie z Regulaminem forum. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1olek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A czemu tylko do konca maja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ginax Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ja jestem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi