BJ Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Na początku witam serdecznie! Mam pytanie, słyszałem że jest możliwość wyłaczenia hamulca ręcznego przy zgaszonym silniku. I nie jest to ciegno które jest z tyłu za kołem zapasowym . Podobniez mozna to zrobić z kabiny przy pomocy włączenia i wyłączenia radia i coś jeszcze! Jak ktoś cokolwiek wie to proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 a kto ci takich głupot nagadał ze poprzez radio ............. zwolnic hamulec można tak...jak zgasisz silnik to równocześnie pociąg wł. hamulca i wciskaj ten kawałek co świeci sie kontrolka czerwona jednym palcem ciąg a drugim wciskaj , zacznie pikać i migać ta kontrolka i na desce pojawi sie komunikat aha tylko nie wyciągaj karty przed zwolnieniem hamulca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BJ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dzieki serdeczne. Zaraz ide sprawdzić! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 w scenicu reczny jest elektroniczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BJ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Tak!!!! Fajna sprawa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie taka fajna bo na ręcznym już nie wejdziesz w zakręt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 a pozniej masz belke do prostowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 czy temat się wyczerpał? można zamykać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi