Yetiq Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Chciałbym zapytać, czy ktoś zna jakiś dobry, w miarę niedrogi hotel lub motel w Warszawie. Interesuje mnie coś w okolicach ul. Rydla. Wybieram się z autystycznym :-( synem na badania i nie chciałbym sie naciąć. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 ul. Rydla jest niedaleko miejsca gdzie mieszkam Rozejrzę się i dam znać ;-) Napisz mniej więcej ile za dobę możesz zapłacić, bo zwykłe hotele w Warszawie to liczą min. 150-200 zł za dobę (i to hotele niesieciowe) 1. Nie wiem, czy atmosfera kościelna będzie Ci odpowiadać, ale ten obiekt jest w miarę blisko ulicy Rydla (2-3 km): http://www.eholiday.pl/noclegi-1369.html 2. http://www.4hotele.pl/warszawa/hotel_tina/ 3. http://www.hostelmeksyk.com/ <-- ten jest bardzo blisko ulicy Rydla (Na terenie AWFu - można czasem spotkać polskich sportowców biegających rano po terenie uczelni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dzięki za pomoc. Wolałbym nie przekraczać 200 zł za dobę (potrzebuję pokój 3-osobowy). W każdym razie muszę się na coś zdecydować, bo przcież gdzieś spać musimy. Znalazłem Hotel Legia na ul. Powązkowskiej 59. Za pokój 3 os. chcą 140 zł więc stosunkowo niedrogo. Czy ktoś ma jakieś opinie na temat tego hotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 hotel legia jest na typowym zadu..... czyli forcie bema.NIE polecam... 'dziwny element' tam mieszka - pseudo sportowcy od picia tanich win i zolnierze zawodowi po sluzbie... :evil: ostatni goscilem 2 kumpli z Turcji-mieszkali w hostelu tamka (ul Tamka 4) i musze powiedziec ze bardzo sobie cenie to miejsce- 55zl za osobodobe (pokoj 2 osobowy ze sniadaniem w cenie, cena za osobe), lub 35zl w pokoju 8/12 osobowym. ul Tamka to centrum/powisle, ok 15minut na rydla autem jak nie ma korkow i sie zna wawe, w dzien powszedni ok 40minut, ale relatynie blisko jak na warszawskie warunki wiecej info, google.pl - tamka hostel ogolnie to polecam hostele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Dziękuje kolegom za pomoc. Zarezerwowałem sobie małe mieszkanko (garaż podziemny w cenie) nawet taniej niż jakikolwiek hotel. Wybieram się z całą rodziną, tak więc myślę, że to optymalne rozwiązanie. Córka chwali się w szkole, że tata na ferie zarezerwował apartament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celinaz Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Kolejnym razem polecam w dobrej lokalizacji apartament Solatium Booking W Internecie znajdziesz namiary na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Złota łopata, nie ma to jak reklama w antycznym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski_a Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Planet Hostel - chociaż się nazywa hostelem, pokój dwuosobowy jest zupełnie standardu hotelowego. ceny przystępne, lokalizacja spoko (plac Konstytucji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi