erotomasz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam Mam problem z centralnym zamkiem w Megane 97r.Nie zamyka mi sie z pilota tylna klapa oraz lewe tylne drzwi.Co do drzwi to raz sie zamykaja a raz nie.Co to może być?Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja u siebie zdemontowałem tapicerkę i dostałem się do zamków i siłowników. Wyczyściłem, przesmarowałem i problemy zniknęły. Sprawdź też czy dochodzi Ci zasilanie do siłowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erotomasz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 A wiec zrobie jak mówisz.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 No niestety z czasem syf się gromadzi i trza im zafundować czyszczenie. Gorzej gdy brak zasilania - wtedy trza szukać dalej po przewodach - może tylko się wypiął z kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariozlotow Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 witam wszystkich mam pytanie gdzie znajde sterownik centralnego zamka w megane scenic 97r 1,9dt pozdrawiam i z góóry dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jeżeli potrzeba to mam same siłowniki oraz całe zamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 witam wszystkich mam pytanie gdzie znajde sterownik centralnego zamka w megane scenic 97r 1,9dt pozdrawiam i z góóry dziękuje :) W BSI (skrzynka w której siedzą bezpieczniki) jeśli chodzi o fabryczny sterownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi