Dawciu-o Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Co do problemu z poduszką to moim zdaniem jako tymczasowe rozwiązanie lepiej poruszać wiązką (u mnie akurat winna jest ta pod fotelem kierowcy) i w pozycji, w której kontrolka gaśnie, przytwierdzić do podłogi kawałkiem rzepowej taśmy (np z pasmanterii). Kontrolka w odpowiedniej pozycji wiązki gaśnie natychmiast, nie trzeba czekać kilku sekund. Rozwiązanie o tyle dobre, o ile fotel może pozostać w niezmienionej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corrado Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Hej, mam podobny problem z tempomatem, zmieniłem u siebie koła zębate 5tego biegu, na takie z większym przełożeniem, dzięki czemu trochę obniżyły się obroty o 10% , ale przestał działać tempomat na 5tym biegu, na 4tym i nawet na 3cim działa, ale na nic to bo używałem go właśnie w trasie na 5tce . Czy wiecie jak skorygować te wskazania może przez ddt2000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi