Piotrekglowno Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Witam. Dziś pochwaliłem swoją renię że nic sie nie dzieje i wykrakałem, zapaliło się serwis i kontrolka ABS. ABS-u nie ma serwis się pali sprawdziłem bezpieczniki są ok planuję przeczyścić czujniki i sprawdzić kabele. MAm jakieś przeczucie że padła mi pompa ABS czy są jakieś możliwośći sprawdzenia jej. Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Przed wysłaniem na forum przeczytaj i popraw. Dobrze by było stosować odpowiednie znaki przestankowe, coby przerwać ten słowotok i by było to zrozumiałe dla czytających. -Prezes Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmonkey Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sprawdź koronki na przegubach z przodu i w tylnej części auta dodatkowo profilaktycznie sprawdź kostkę która znajduje się pod autem mniej więcej w połowie auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekglowno Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) TA kostka to jest od połączenia tego ABS- u Stwierdzasz fakt, czy pytasz :) - Prezes Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi