dudek530 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, planuje z bratem kupić mamie auto do 10-15 tys euro, samochód miejski z małym silnikiem Renault i VW 1,4 a Audi 1,2. Wymagania są proste,benzyna, bezawaryjne, mało palące, wygodne, białe lub czarne :). Który samochód waszym zdaniem będzie dobrym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Takie jak w Twoim profilu :) Po co się pytasz? Przecież jasne. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek530 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 ja mam Megane tylko dużo starszą :). Zauważyłem że w Megane można dostać lepszą opcje za mniej. Który rok Megane jest najlepszym wypustem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Po liftingu - 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi