gronkos91 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam wszystkich :)jestem nowym użytkownikiem forum dlatego pisze może mi pomożecie jestem właścicielem megane cabrio 1.6 16v z 1999 roku, czasem autko dziwnie się zachowuje podczas jazdy gaśnie wystarczy ze wcisnę sprzęgło w celu zmiany biegu i silnik sam gaśnie gdy trzymam na obrotach jest ok lecz gdy puszcze gaz gaśnie. Sytuacje nagrałem i poniżej zamieszczam link do filmu :) Pozdrawiam serdecznie i czekam na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Masz tam lpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Brudna przepustnica?, czujnik wału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronkos91 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) jest lgp nowa instalacja założona 3 miechy temu, na paliwie jest ten sam problem ( film nagrany podczas jazdy na paliwie) przepustnice tez czyściłem ze 2 miechy temu przy okazji wymiany uszczelek przepustnicy i uszczelek kolokatora dolotowego wymienialnym gdyż falowały obroty i wszystkie uszczelki zrobiły się twarde i nie szczelne, czujnik położenia czyściłem nie dysponuje narzędziem żeby sprawdzić czy ten czujnik jest ok Regulamin pkt. 5.7 Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :) Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :) Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) -Prezes Edytowane 2 Lutego 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinci Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Moim zdaniem problem jest związany z silniczkiem krokowym. Czyszczenie opisane było na forum. Edytowane 15 Lutego 2014 przez slawinci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronkos91 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Czujnik wału może mieć coś z tym wspólnego? Jak byłby padnięty to chyba w ogóle by nie odpalał...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 No raczej,zrób pomiar omomierzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommm Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) W tym temacie jest rozwiązanie problemu. Kolego zapoznaj się dokładnie z regulaminem. Multiposty są zabronione. Aston76 Edytowane 2 Marca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi