sqwara Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Tak ja w temacie mam problem gdyż jestem szczęśliwym posiadaczem Megan I HB rok 96. Otóż postanowiłem wymienić głośniki i teraz moje pytanie nie wiem jaki rozmiary są w miejscach fabrycznym. Chodzi mi o tył zaraz przy półce za siedzeniem oraz w drzwiach i pod szybą. Proszę o podanie danych z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 A nie myślałeś po prostu o wzmacniaczy i wmontowaniu troszke większych w tylniej półce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqwara Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Myślałem ale to i tak nie wiem jaki rozmiar głośników pasuje z przodu pod szybą, bo w drzwiach bodajże 13 cm czy 13,5 tak ?? Do tyłu zastanawiam się czy ciąć półkę czy zrobić mniejsze JBL lub TONSIL i ukryć w fabrycznym miejscu. Jestem fanem dobrego nagłosnienia ale zrobionego tak aby był jak najmniej widoczny. Dlatego wole dać mniejsze i ciut słabsze ale za to je ukryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Na twoim miejscu bym sie nie zastanawiał, duży głośnik mimo wszystko daje lepszy dźwięk. Wycinaj w półce i nie przejmuj sie tym że widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqwara Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 A jaką średnicę tam włożyłeś, bo powiem że interesuje mie 30cm ale nie wiem czy nie za duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ciekawe jak długo wytrzyma siłownik klapy przy tych 30-tkach. Te moje to 6x9'' - czyli ok 15x22cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Było na forum "wałkowane" wielokrotnie, proszę zastosować "szukajkę". TU Na szybko znalazłem: TU TU TU TU TU TU temat zamykam - gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi