MICHIGANN Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam wszystkich mam pytanie czy mozna w waszych autach zamknac drzwi przyciskiem od centralnego zamontowanego we wnatrz bez kluczyka w stacyjce ? jeden magik powiedział ze alarm mi blokuje (alarm jest wylaczony -wyjete bezpieczniki) bardzo prosze o odpowiedz Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 tak bez kluczyka w stacyjce można zamknąć drzwi przyciskiem. teraz tylko zadaj sobie pytanie czy nie jest obwód centralnego zamka pod jednym bezpiecznikiem z alarmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 u mnie też tak sie zamyka bez kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHIGANN Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 teraz u mnie tez blokada znajduje sie tuz za włacząnikiem od centralnego jesli ktos by tego szukał to moze byc to pomocne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi