demotywator93 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Witam forumowiczów. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Mam zagwostkę na temat nowych felg do megi. Myślę nad zakupem 18 x 8,5 cala i et 22 i pytanie czy nie będą wystawały... a jeśli tak czy nie za mocno. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Dzięki pozdrawiam. Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 4 Lutego 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 do jakiego auta chcesz założyć te koła? W tytule RS phII, a w profilu coupe I phII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demotywator93 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Wiem o co pytam. Chodzi mi o megane 2 RS. Dodano: 05 lut 2014 - 17:51 Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Żadna inna felga niż z ET 66-68 W przednim zawieszeniu jest tzw. Perfo Hub - system optymalizujący przyleganie opony największą możliwą powierzchnią w zakręcie. Zakładając dystanse lub felgi o innym iż fabryczne ET powodujesz złe działanie tego systemu przez co auto odczuwalnie gorzej się prowadzi i często wyjeżdża przodem z zakrętu. Więc pozostają tylko felgi fabryczne 17/18 z Clio III Sport/RS, Megane 2 Sport/RS/, R26R bo żaden z producentów nie ma ET zbliżonego nawet do 60 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi