Krzychu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Witam! Na pewno czesc z Was spotkala sie z problemami przy probie otwarcia forum, zaniki wystepuja praktycznie codziennie przez klika minut. Serwer na ktorym siedzi forum jest wykupione w firmie superhost.pl, dlatego jesli kiedys bedziecie chcieli wykupic jakis pakiet hostingowy stanowczo odradzam ich uslugi. Miejcie to na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 dzieki za ostrzezenie i no wlasnie... co z forum bedzie? przenosisz sie na inny serwer? jak z kasa za ten aktualny? cos sie wyjasnilo? druga sprawa. bedziesz zmienial logo na ktores ktore Ci podrzucilem, bo ja sie przyznam ze sam juz wszedzie gdzie moglem pozmienialem na "to ostatnie" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 A wiec tak, na chwile obecna serwer jest oplacony do sierpnia 2007, co do logo, to zmienie, mialem zapierdziel maly i brak dostepu do sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 to troche lipa :/ kasy oddac pewnie nie chca. rozwiazanie umowy pewnie tez nic nie da :/ czyli kasa przepada no nic... ja jak na razie nie mialem problemow, gdzies tam kiedys w nocy jak diabel juz szedl spac, ale to chwilke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Wchodze w miare regularnie i nie miałem żadnego zgrzytu narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A wiec tak, udalo mi sie wynegocjowac zwrot kasy albo darmowy miesiac hostingu, jak macie jakies SPRAWDZONE firmy to dawajcie propozycje. UWAGA PILNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Z ostatniej chwili... Zamowilem juz nowy serwer www.i365.pl zobaczymy jak bedzie chodzic, jak bedzie OK to przenosiny za pare dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 super jesli moge cos pomoc to wiadomo... kontakt znany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Jestem po testach nowego serwera i tragedia ftp chodzi dobrze ale otwieranie stron trwa wiecznosc. No nic szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Jestem po testach nowego serwera i tragedia ftp chodzi dobrze ale otwieranie stron trwa wiecznosc. No nic szukam dalej. Hmmm... Codziennie kilka razy zaglądam na nasze forum. Jeszcze nigdy nie miałem problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 kumpel ktory siedzi troche w temacie poleca: http://progreso.pl/serwery-wirtualne.html nizej opinie: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=3153 wspominal tez o nazwa.pl ale to chyba nie teraz :] jak bedziemy mieli 20000 userow to wtedy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 jak bedziemy mieli 20000 userow to wtedy :] Ale to chyba bedą już userzy MeganeXphIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Ale to chyba bedą już userzy MeganeXphIII Rycerskie podejście do tematu. A propo działania forum to przeglądam dzień dnia i zawsze mi działa bezproblemowo. Denerwuje mnie tylko te podwójne IP (logowanie z domu i pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Najwieksze problemy sa z poczta POP3 i FTP, stad moje poszukiwania nowego serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 No nic, kolejny serwer, tyle ze 3 razy drozszy, dzisiaj bede testowal. Jak bedzie stabilny to sie przenosimy, do pracy potrzebuje czegos stabilnego a nie to co oferuje superhost albo i365.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi