DrNO Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 a u mojej dziewczyny na osiedlu, wczoraj po burzy w Krakowie pojawilo sie doslownie przed klatka cos takiego jak na zdjeciach ponizej... moja noga (mam 190cm wzrostu) wchodzi za kolano :] diura jest na srodku skrzyzowanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 zwykłe zapadnięcie prze studni kanałowej nic nadzwyczajnego w Stolicy to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Endi85, i co sie chwalisz? :-P w takim razje mog.pl/wideo/10840/najlepsza_hinduska_reklama/"]NAJLESZPA hinduska reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 pare lat temu u mnie w mieście była taka sytuacja że auto wpadło do dawnych poniemieckich piwnic starego browaru ale nie po deszczu tylko strop nie wytrzymał, i nadal jest w centrum sporo takich miejsc gdzie może auto zaparkowane wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ania (moja kobieta) mowi ze kolo tejze dziury z powyzszych fotek zaparkowane auto tez sie sporo zapadlo i bynajmniej nie ma tam poniemieckich piwnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ciekawe rozwiązanie :) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dwóch anglików przyjechało do Polski, zameldowało się w hotelu i wieczorem naszła ich chęć (jak to angoli) na herbatkę. Dzwonią zatem do recepcji: - Two tea to room two.... Recepcjonista po krótkim namyśle: - ...pamparampam....pam... :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=cogCwb64sh8 - fiat 126p racing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 hardcor lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 czym sie różni polak pracujący w Irlandii od ET? ET miał rower,mówił po angielsku i chciał do domu!!! niech forumuserzy z GB i Irlandii nie traktują tego osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja wracam we wrześniu na stałe już :-P :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ostatnio dotarłem do świetnego filmiku - fragmentu popularnego kiedyś programu "Nauka Jazdy" http://www.youtube.com/watch?v=Hp0dMN3CuK8 śmieję sie za każdym razem jak to oglądam (choć może to jest bardziej tragiczne niż śmieszne :-P ) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 ja tam smieje sie przez lzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Aż strach ją spotkac na drodze.Pozatym smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 byto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi