Luke16 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ach ci kierowcy VW :D http://www.wiocha.pl/734533,Wiejski_tuning - Stary wczoraj ukradli mi auto! - I co? Dzwoniłeś na policję? - Jasne! - I co powiedzieli? - Że to nie oni. Jaś mówi do Małgosi: - Małgosiu pokochamy się? - Dobrze. - Gdy zaczęła się gra wstępna dorośli weszli do pokoju. Jaś i Małgosia w takiej sytuacji umówili się, że gdy będą chcieli się kochać to powiedzą, że będą robili pranie. Za kilka dni Jaś dzwoni do Małgosi: - Małgosiu zrobimy pranie? - Nie, bo pralka przecieka. - Za tydzień Małgosia dzwoni do Jasia: - Jasiu zrobimy pranie? - Nie, co miałem wyprać wyprałem w ręku. Przychodzi baba do lekarza, bo ją coś tam pobolewa. Doktorek każe zdjąć kieckę, bada i mówi: - Ma pani wilka, ale pani się nie martwi. Leki zapiszę i za tydzień przejdzie. Poszła baba do domu ale ciągle się głowi o co z tym wilkiem chodzi. Przyszedł mąż, więc baba do niego rzecze: - Stary, weź zobacz co ja tam mam, bo lekarz mówi, że wilka. - Wilka? - No wilka. Ja na taboret stanę, a ty zajrzyj po kiecę i mów co widzisz. - Kita wisi, jęzor wisi, jebie... Pewnie zdechł. Najstraszniejsza bestia na świecie? . . . . . . Kobieta na diecie. Przed miesiączką. Rzucająca palenie... Młoda Para w sypialni: - Zrobimy to na "Urząd Skarbowy"? - A jak to jest na "Urząd Skarbowy"? - Ty masz związane ręce, a ja dobieram ci się do d*py. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6I1JW6iOROo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JlSC6oeMzA4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jak nie cierpię tego jegomościa to tutaj przyznam, że zabłysnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 me too :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 http://allegro.pl/elddis-typhoon-gtx-zarejestrowana-i2637281809.html :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie wiem czy jest się z czego śmiać czy raczej należy płakać nad głupotą. Powinni zanieść ten film na policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 fakt, ale nie wiedziałem gdzie umieścić więc dałem w dziale humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Niezła gimnastyka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Jeszcze do tego ich śmiech :D Edytowane 28 Września 2012 przez kanar666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 http://www.joemonster.org/filmy/41916/Tak_sie_jezdzi_na_lyzwach_w_Norwegii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz42 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tato kto to jest alkoholik? - Pyta Jasiu. -Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem. -Ale tato tam są tylko dwa drzewa. Nauczyciel pyta Jasia: - Jakie znasz żywioły? - Ogień, woda i piwo. - Piwo? Jasiu co ty wygadujesz?! - No tak. Zawsze, gdy tata wraca do domu pijany to mama mówi: "Ojciec znowu w swoim żywiole". - Cześć, jestem Darek. Pije od 20 lat. Przyszedłem tutaj, bo podobno rozwiązujecie problemy związane z alkoholem. - Oczywiście. Powiedz nam, jak możemy Ci pomóc? - Brakuje mi 1,50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi