Easy Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Widzialem to kilka dni wczesniej i dzisiaj po raz drugi poplakalem sie ze smiechu. Zauwazcie jak bardzo na odbior filmu wplywa muzyka w tle :( I zauwazcie jakim autem podjechal jegomosc, ktory probowal go podnosic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 http://img208.imageshack.us/my.php?image=901176757153uy9.jpg http://www.maxior.pl/film/93944/Amor%5C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator85 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 dobre to :( szczegolnie ze swietami hehehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek26p Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Niezłe a to? :( :) :) :) http://www.humorosy.pl/filmik-779-co-za-wskok.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator85 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ciekawe wchodzenie do samochodu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nasza ekipa mechaników była w Ferrari na testach. Mieli w 10 sek wymienić opony. Wymienili w 8 sekund ale ich nie zatrudnili. Dlaczego? Bo w 8 sek wymienili 4 opony, przebili numery, przemalowali nadwozie i sprzedali jako "funkiel nówka nie tłuczony" McLarenowi... :( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_5577 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 To i ja sie dołoże :( >> Na dorocznym zjeździe spotyka się dwóch starych kombatantów. >> Zaczynają wspominać dawne czasy: >> -Wiesz, ja już nie pamiętam, czy walczyłem w II armii w I wojnie >> światowej, czy w I armii w II wojnie światowej... >> -U mnie to samo, nie pamiętam czy dostałem kulą między łopatki, >> czy łopatką między kule... >> A na to babcia-kombatantka: >> -A ja nie mogę sobie przypomnieć, czy to ja wystrychnęłam Niemców >> na dudka, czy to Niemcy wydutkali mnie na strychu... >> Syn rozwiazuje krzyzowke i przy jednym z hasel prosi ojca o pomoc: >> -Tato, szpara u kobiety na "P"? >> -Poziomo czy pionowo? >> -Poziomo... >> -To bedzie "pysk" >> Tata z 6-letnim synkiem robi zakupy w supermarkecie. Kiedy >> przechodzą obok półki z prezerwatywami, synek pyta: >> -A po co one są ? - Kontynuuje malec. >> -Prezerwatywy są po to, żeby mężczyzna miał bezpieczny seks z kobietą >> - odpowiada ojciec. >> -Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu są 3 sztuki ? - nie daje >> za wygraną chłopczyk. >> -Widzisz synu, bo to jest zestaw dla młodzieży uczącej się: raz w >> piątek, raz w sobotę, raz w niedzielę. >> -Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 6 ? - pyta synek >> -Widzisz synu, to jest zestaw dla studentów: dwa razy w piątek, >> dwa razy w sobotę, dwa razy w niedzielę - odpowiedział ojciec. >> -Tata, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 12 ? - kontynuuje malec. >> -Hmm... widzisz synu, bo to jest zestaw dla dojrzałych, żonatych >> mężczyzn. Raz w... styczniu, raz w lutym, raz w marcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ... może ktoś jeszcze nie widział ... 50 cent w polskiej wersji (łaga czigi :( ) http://pl.youtube.com/watch?v=T5yUA08Rv7U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Reklama BZ WBK z jednym z członków Latającego Cyrku Monthy Pytona. Oby jak najwięcej takich w TV - John Cleese rządzi Guten Morgen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 łooooooooooooooooooooo ale jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 :( źródło: joemonster.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,92571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Babcia przychodzi do urzędu skarbowego. Urzędniczka sprawdza dokumenty i mówi: - Brakuje pani podpisu. - Ale jak mam się podpisać? - pyta starsza pani. - No, tak jak zazwyczaj się pani podpisuje. Starsza pani wzięła długopis i napisała: "Całuję Was mocno, babcia Aniela" Pewien gość strasznie chciał zostać hippisem. Napisał więc list do Stowarzyszenia Hippisów. Napisał tak: - Nazywam się Jan Nowak, chcę zostać hippisem. Walę wódę rano i wieczorem, żarłem już wszystkie możliwe prochy, nie myję się od dwóch lat, biegam w zimę na bosaka i mam włosy tak długie, że wycieram sobie nimi dupę... Po tygodniu przychodzi odpowiedź: - Odrzucony. Prawdziwy hippis NIGDY nie wyciera dupy... Dyrektor do pracownika: - Panie, pan wszystko robi powoli - powoli pan myśli, powoli pisze, powoli mówi, powoli się porusza! Czy jest coś, co robi pan szybko? - Tak, szybko się [ciach] męczę... Jednostka wojsk pancernych. Młodzi żołnierze stoją przy czołgu, podchodzi do nich dowódca. -Nazywam się kapitan Dyszel.Od dzisiaj jestem waszym dowódcą. -Tak jest panie kapitanie! -Żeby nie było niejasności - co jest najważniejsze w czołgu? -Działo - mówi jeden. -Nie, najważniejszy jest pancerz - rzuca drugi. -Radiostacja jest najważniejsza - krzyczy trzeci. -Bzdura, głupoty gadacie! Zapamiętajcie! Najważniejsze w czołgu,to nie pierdzieć! Przychodzi zajączek do nowo otwartego sklepu misia i mówi: - Misiu, poproszę pól kilo soli. - Wiesz zajączku, nie mam jeszcze wagi... Nasypię ci na oko... - Do dupy se nasyp, debilu! Wygląda dżdżownica z ziemi, patrzy, a tu obok druga. - Dzień dobry! - Co, dzień dobry!? Własnej dupy nie poznajesz?... - Czy mogę na pani polegać? - Legnij pan. Mąż chodzi w tą i z powrotem po sypialni. Żona leży na łóżku. - Co tak chodzisz w tą i z powrotem? - Bo mam ochotę na sex. - No to chodź.... - No to chodzę... Wchodzi kościelny do kościoła na godzinę przed sumą i widzi jakąś kobiecinę, która klęczy przed figurą i się modli. Przygotowawszy kościół do mszy, poszedł do zakrystii. Po mszy pogasił świece i wychodzi, ale widzi tę samą babinę, jak dalej się modli. Podchodzi do niej i pyta: - A co wy tu, starowinko, tak długo się modlicie? - Zgrzeszyłam, bo ja strasznie klnę i ksiądz kazał mi odmówić pięćdziesiąt zdrowasiek do Św. Piotra. - Ale to jest Św. Antoni, babciu! - No żesz [ciach] mać!!! Czterdzieści siedem zdrowasiek psu w dupę i poszło się jebać!!! Zakonnica w barze: - Setę czystej poproszę. Barman tak popatrzył, ale nic, nalał. Po chwili zakonnica: - Setę czystej poproszę. Barman zdziwiony, co to druga seta? Ale nic, nalał. Po chwili zakonnica: - Setę, jeszcze jedną. Na to barman nie wytrzymał: - Ależ siostro, czy to wypada. Na co zakonnica: - Ja to wszystko z miłosierdzia ludzkiego, bo nasza matka przełożona klasztoru ma od dwóch tygodni zatwardzenie, a jak mnie w takim stanie zobaczy, to się chyba zesra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Cała firma u mnie płakała i leżała na ziemi, szczególnie z dżdżownicy. :( :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi