Kam1l Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 taki cwaniaczek :) ładnie mu nawet idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar_ZL Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...d_faceplant.flv :) powinien wystąpic na olimpiadzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Niezły, pewnie byłby lepszy niż nasze "wodniki-szuwarki" :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 buahahahahahahaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaa :-o :-o :-o :-o :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Proszę ostrzegać przed takimi filmikami bo o mało ze śmiechu nie spadłem z fotela :) :P :P :P ;) ;) :P ;) :P :P :) :P :P :P :) :) :) :) Trzeba jednak przyznać że gościu ma twardy łeb :shock: Rus, mróz i chlus - a tam ZONK :shock: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No i ja z początku bardzo się śmiałem. Potem pomyślałem, co by zrobili jakby gość juz do końca życia jeździł na wózku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...plu,1171167,415 no po prostu "rynce opadajom"... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 DrNO, ten artykuł powinien być zamieszczony w dziale Offtopic / Tragedy :) a tak przy okazji jeśli śmiertelna dawka wynosi 4-5 promili to ciekawe czy mieli alkomat wyskalowany do 12 czy robili badanie krwi, a może alkomaty czasami "dodają" gazu badanemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 dałem tutaj, bo to tak tragiczne, że aż człowiekowi uśmiech-grymas pojawia się na twarzy... a co do alkomatów to ja nie wiem, ale policjant to chyba sobie przysiadł jak zobaczył wynik :] natomiast to "12" to już jakaś komedia-sci-fi! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 http://www.autokrata.pl/ogien/4670/swietna...ma_volkswagena/ http://www.joemonster.org/filmy/10862/FurT...polskie_napisy) [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2008-09-05, 22:55 ] Kam1l - no chyba zaliczysz :) za drugi adres :) Trzeba było napisać by otwierać po 23:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 PYTANIE - Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać. odpowiedzi (prawie ratujące życie) - Przysiwieć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem". - Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie. - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji. - Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MZ-Vw6hv1jw jakby co - nie mam nic wspólnego z siecią C... ;-) ale dobra reklama nie jest zła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Jednym słowem niezłe łby wymyślali te reklamy :) :P :) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 An arab at the airport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no? I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Cow, sheep, animals in general. - But isn?t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer runs too fast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Very good English language joke :) :P :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi