piotrhutnik Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam wszystkich Potrzebuję fachowej porady , to znaczy może kogoś to będzie śmieszyć ,ale mam problem z klamką zewnętrzną megane 2 ( karta wolne ręce)to znaczy niewiem jak ją zdemontować , tapicerkę rozebrałem i inne elementy. Została tylko klamka w całej okazałości i nie widzę tam żadnego zaczepu itp... Proszę o pomoc w tej sprawie od czego zacząć lub gdzie przycisnąć z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Tu jest foto-opis: http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=36028#36028 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrhutnik Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jazel jesteś wielki Dziękuję bardzo szukałem tego wszędzie już chyba Jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Chyba wszystko w tym temacie zostało powiedziane i sprawa jest jasna. Zamykam. W razie dodatkowych pytań proszę się zgłosić do administracji w celu otwarcia tematu. - gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi