bo89 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Witajcie. Niestety po lekkiej kolizji wybuchły mi poduszki, robiąc strachu ile nie było warte, bo największe koszta tej kolizji to poduszki. Od prawie miesiąca próbuje znaleźć poduszkę kierowcy i pasażera (oraz czujnik) do mojej Renatki. Szukam na Allegro i dzwonie po szrotach. Niby prosta sprawa, ale jest jeden problem - kolor poduszki pasażera. Patrząc po zdjęciach na aukcjach widzę, że wyraźnie poduszki są jasne (ba, niektóre nawet szare). A u mnie jest czarna. Ktoś wie gdzie takowy ładny komplecik czarnych poduszek mogę znaleźć? Edytowane 17 Lutego 2014 przez bo89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 A kolor robi jakąś różnicę w działaniu? Może czarne poduszki dawali na afrykański rynek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Sensor od poduszek można wyczyścić i będzie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi