kyruu Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Witam. Koledzy mam takie pytanie. Zawiesza mi się pływak ( tak podejrzewam ) bo co jakiś czas pokazuje mi wskazówka że mam połowe zbiornika a stan faktyczny jest inny napewno. I teraz moje zmartwienie czy przy walniętym pływaku i złym wskazaniu paliwa zapali się normalnie rezerwa czy muszę sam to jakoś kontrolować bo żeby nie było tak że nie odpale auta bo nie bedzie paliwa a wskaznik bedzie pokazywał co innego. Pozdrawiam Kolego Kyruu po co zakładasz 2 razy ten sam temat w 2 różnych wątkach? Tamten wątek usunięto. Zapoznaj się z regulaminem forum i stosuj się do niego. Aston76 Edytowane 1 Marca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Rezerwa jest uzależniona od wskazań plywaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyruu Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Czyli może byc tak że pewnego pięknego razu braknie mi paliwa a rezerwa mi się nie zapali. A czy można wymienić sam pływak w pompie czy trzeba cała pompe kupić ktorej koszt wynosi ok 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jak już się bawisz to zobacz dlaczego się zawiesza. Tak, sam pływak powinno dać się wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyruu Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 A jest ktoś wstanie podpowiedzieć jak sie zabrać do wymiany pływaka. Nigdy tego nie robiłem i niechciałbym narobić jeszcze wiekszych kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Poradnik 1: http://mojafirma.infor.pl/moto/naprawa-auta/naped/312906,Renault-Laguna-II-demontaz-pompy-paliwa.html Poradnik 2: http://renaultlaguna.pl/forum/ Tylko trzeba tam zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi