scislot Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Witajcie, Aktualnie w mojej Megane Ph1 mam zamontowane dobrze działające, ale mocno już przestażałe przestarzałe radio Pioneer DEH-P600R. Dodam, że jest to radio 45Wx4 przystosowane do obciążenia 4 Ohm. Chciałem wymienić sobie to radio na nowszy model np. Sony MEX-N400BT. Pod spodem widzicie jakie mam złącze, którym podłączone jest obecne radio. Dodam, że mam zestaw 6 głośników. Proszę o radę, czy nowe radio będę mógł podłączyć bezpośrednio do tego wtyku który mam? Na co przy kupnie nowego radia powinienem zwrócić szczególną uwagę, aby pasowało. Pozdrawiam, ToM Edytowane 5 Marca 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Nie wiem skąd masz te końcówkę, ale powinieneś mieć oryginalną Renault i kupuje się za grosze przejściówkę na ISO, gdzie praktycznie pasują wszystkie radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jeśli odłączyłeś ten wtyk od radia to pociągnij/wyciągnij te kable z deski i będziesz tam miał kostki iso. Chyba że ktoś tak hamsko przerobił instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi