Kovalski2 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Od dziś jestem (mama nadzieje) szczęśliwym posiadaczem Renault Megane. Jednak podczas drogi z Berlina pojawił sie mały problem. Nie działa mi kokpit sterujący nawiewem ogrzewania tzn. nie mogę ustawić nawiewu np. na szybę nogi itd. Nawet mało nie przejechałem POLICAJA jak ruchem kierował taką saunę na szybie miałem. Sterowanie na pokrętle jest ok, podczas demontażu radia zauważyłem ze wszystko z linką przy pokrętle jest ok. A więc problem tkwi gdzieś gdzie sterowany jest strumień :-? . Jak to naprawić, mam nadzieje że ktoś mi podpowie jak rozwiązać problem. Pozdrawiam Kovalski2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 moim zdaniem do naprawy klapka obiegu wewnętrznego przez co brak recyrkulacji powietrza i daltego parujesz i jest słaby nawiew. szukaj też na forum o zaniku biegów dmuchawy. np. tu a reszta szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalski2 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Napewno to nie to. Dmuchawa wieje jak szalona, chodzi mi o to że nie mogę zmienić sposobu nawiewu tzn. nie moge wybrać między nawiewem na nogi, szybę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi