P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Mam problem, bo ostatnio odleciały mi takie plastikowe ograniczniki trzymające sprzączkę na pasie bezpieczeństwa. Teraz, po zwinięciu pasa sprzączka spada w okolice fotela i trudno ją wymacać. Czy ktoś gdzieś widział takie ograniczniki, albo ma pomysł jak to ładnie naprawić. Jakoś nie bardzo chce mi się kupować nowych pasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Skorzystaj z usług zakładu krawieckiego. Nabij nit krawiecki lub zatrzask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 tak wiec otwór w sprzążce jest wąski wiec wystarczy pójść do sklepu z dodatkami krawieckimi i poprosić o Napy. Są to takie spinki którymi na przykład zapinasz kurtkę albo np. mankiety w rękawach. zapinasz to po dwóch stronach pasa w pozostałej dziurce po starym ograniczniku. postaram się znaleźć zdj tego i umieszczę żeby było wiadomo o co chodzi. widzę kolega w podobnym czasie ale mnie ubiegł coś takiego mi sie znalazło:tutaj i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi