janksz Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Może miałeś na myśli MI. Faktycznie mam starszą megankę,ale książki gwarancyjne sa chyba uniwersalne. W kazdym razie obaj zgadzamy sie, ze rozrząd nalezy wymieniac wcześniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Silnik K7M ma 8 zaworów i moc 90KM A co powiesz o wersji 75 KM właśnie z silnikiem K7M 720 tzw wersja niemiecka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 jeszcze jedno, na allegro są komplety do silnika K7M/702 i K7M/720 sprawdź jaki silnik masz bo te dwie wersje różnią się liczbą zębów na pasku rozrządu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 podepnę się pod temat, bo nazwa nie padła - macie jakieś doświadczenia (ew. słyszeliście) o paskach continentala? bo mam szansę mieć takowy w dobrej cenie, ale nie wiem czy warto ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 paski conti są ok. mam taki w megance siostry, ogólnie warte polecania są paski gates'a oraz właśnie conti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr B. Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Tylko GATES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam forumowiczów. Mam szybkie pytanie: Ile zębów powinien mieć pasek rozrządu do K7M 720 ? 95, czy 96 ? Przymierzam się do wymiany uszczelki pod głowicą i utknąłem w tym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Już założyłem, Gates 96 zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi