ricardo24 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam! Otóż mam pytanie - macie w swoich autkach oświetlenie w bagazniku ???? bo ja w swoim nie mam- bynajmniej nie widze nigdzie lapki oświetleniowej, szukałem bo mysląlem ze może żarówka przeszła ale wogóle się nie doszukałem. Dziwne bo wydaje mi się że powinno być- proszę o odpowiedzi ! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja mam wprawdzie hatchbacka ale oswietlenie w bagazowym mam z lewej strony o ile dobrze pamietam lampka jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soto74 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja tez mam oswietlony bagażnik-megane 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo24 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 w hatbaku wiem , że jest oświetlenie!!! Ja mam clasic z 97 roku i nie widze oświetlenia!!! dziwnie. kolega soto74 pisze ze masz megane 99 roku. masz hatbak czy clasic???? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A kombi ma aż dwie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soto74 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ricardo24, mam hatchback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja mam classica i mam oświetlenie, ale nie pamiętam gdzie jest lampka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ricardo24, poszukaj pod polka pod szyba, jest tak troche schowana z tego co wiem i co pamietam. jak masz rozkladana kanape to zloz siedzenia i z latarka poszukaj od strony kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 W moim Clasicu jest na górze, zaraz za krawędzią bagażnika. Dokładnie....pomiedzy krawędzią, a szybą, centralnie na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja też sprawdziłem u siebie MAm jakby na przedłużeniu szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo24 Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Dzieki chłopaki- sprawdze dzisiaj!!! pozdrawiam! [ Dodano: 2007-02-04, 21:43 ] witam! sprawdziłem i okazało sie ze nie ma- został tylko przewód z wtyczką!!! będe musiał gdzies kupić- sprawdzałem juz na allegro, ale jak narazie nikt nie ma! jakby ktoś wiedział-dajcie znac --dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 W mojej Megance (Hatchback) nie pali sie lampka w bagazniku. Sprawdzalem zarowke z bagaznika w schowku i dziala, ale juz zarowka ze schowka nie dziala w bagazniku. Przetarlem styki bezposrednio przylegajace do zarowki. Co moze byc przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 jak podnosisz klapę to u góry na jej rancie masz taki czarny wyłącznik. Najprawdopodobniej to jego wina. Do czyszczenia styki lub jego wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Kiedy pociagne ten czarny wylacznik mocno do siebie lub troszke nim przekrece to swiatlo sie zapala. Jak wyjac ten przelacznik, bo najprawdopodobniej cos nie laczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Co prawa go nie wyciągałem ale aby się do niego dobrać zdjął bym ten plastik co osłania klapę od środka. Wtedy zobaczysz mechanizm zamka i oczywiście ten wyłącznik od środka. Najprawdopodobniej trzeba będzie ścisnąć jego zaczepy i wtedy wysunąć. Być może dobre czyszczenie mu na początek może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi