thesmoq Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Posiadam w mojej Megi pilot przy kierownicy oraz wyświetlacz (podobno działające). Nie chcę wstawiać tam kaseciaka raczej i tak sobię myślę czy jak kupię takie radio link to będzie współpracować z wymienionymi wyżej akcesoriami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nie, to radio jest w systemie Tuner List, a w Twojej Megi jest jeszcze Radiosat. Tamto występuje w MI, ale po lifcie - polecam lekturę. Musisz się zdobyć na jakiś kompromis. Najtańszą opcją jest dorwanie kaseciaka i dorobienie wejścia AUX lub wepchnięcie mu "kasety" z mini jackiem. Druga opcja to interfejs, który będzie pośredniczył w komunikacji. I tu będzie problem z wyświetlaczem. Jest co prawda interfejs, który go obsługuje, ale problemem jest znaleźć radioodtwarzacz który będzie obsługiwał zewnętrzny ekran. W przypadku interfejsu do samego sterowania, na wyświetlaczu będziesz miał cały czas napis RENAULT, ale to nie przeszkadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thesmoq Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Czyli min. 200 za adapter/interfejs? + 300 za średnie radio = Kobieta mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Max 200 Taki wynalazek byś potrzebował + kabel do radia konkretnej marki (grosze). A za 300 można całkiem niezłe radio zgarnąć, za 330 trafiłem Blaupunkta Toronto 420 BT w idealnym stanie Czego się nie robi dla samochodu... Edytowane 31 Marca 2014 przez masakrator1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thesmoq Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki jak dla mnie temat wyjaśniony/wyczerpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jeżeli masz już takie radio to proszę przeczytaj ten temat ->LINK Jeżeli lubisz majsterkować to przeróbka może kosztować 30zł czyli koszt zakupu wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi