SoundWave Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tez mam 8) Kazdy popemon mnie dodaje do swoich "koleguf" a potem sie nawet nie odezwie, sam dodalem moze z 4 osoby, z tego polowe widze w pracy ! =) Moim zdaniem ludzie oszaleli na punkcie zbierania znajomych, potwornie podnosi im to ich ego, nikt nie mysli o tym, ze odnowienie starej znajomosci a zebranie pokemona za +1 punkt to duza roznica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Właśnie też mnie to tak nie przekonuje. Bo w sumie dodałbym Was wszystkich i zebrałbym z 10 pokemonów ale jak wczoraj gadałem z Grześkiem (DrNO) - a byłem nawalony w 4 [CENZURA] to raczej ja pozostanę przy tej opcji że dodawać będę tych co faktycznie znam i poznałem gdzieś chociażby na zlocie w Krakowie czy też na Śląsku. A może by tak- "jak stodoła po żniwach"? - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nasza-klasa pomaga namierzyć naiwnych to przykre ale musze sie z Toba zgodzic w 100%.........niewspominajac juz o tym jak latwo jest komus 'ukrasc' internetowa osobowosc i wykorzystac ja np do wyludzania pieniedzy itp....swoja droga chlopaczek - Michal P. , ktory stowrzyl nasza klase wraz z 2 kolegami ma leb do interesow. W przeciagu ok 18 miesiecy stworzyl biznes ktory jest teraz wyceniany na 20 mln zl, wchodza na poczatku z kasa ktora umozliwila mu kupno paru kompow i serwera. W sumie nie jest to zadna nowinka, bo pomysl sciagnal z grona, albo chociazby zagranicznego facebooka, ktory operuje od paru ladnych lat, ale pokazuje jak duze mozliwosci zarobku daje internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andystrong Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 a co powiecie o tym :roll: http://www.allegro.pl/item301727041_przyja...sa_okazja_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 zobaczcie ile osob weszlo na strone aukcji ponad 250 000 ja bym zakonczyl aukcje przed czasem i pierwszego kolesia do sadu zeby placil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A może by zrobić coś na wzór KRC - szkołę Klasę www.megane.com.pl? KRC ma podział na klasy, a klasy to regiony PRZYKŁAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 rafallski, mamy coś takiego, patrz tu: http://nasza-klasa.pl/school/131148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 O, nawet nie wiedziałem. Dzięki gojgien za podpowiedź, zaraz się dopisuję :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 CareK, sądząc po liczbie zapisanych do klasy nie tylko my o tym nie wiedzieliśmy :P Czekamy na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 koledzy a nie prościej byłoby stworzyć fikcyjnego znajomego np. "megane.com.pl" i byśmy go zaprosili do znajomych? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 teraz zbieranie pokemonów jest w modzie dla mnie to żałosne, że dodaje się do zanajomych ludzi,których np gdzies się raz widziało albo nie widziało się wcale-ale jest to kolega kolegi albo znajomy z chata bądź forum-cóz zbieranie trwa,ciekawe kto wygra konkurs :) Widze, ze mania zbierania pokemonow (bo tak odbieram wysylanie tych zaproszen do setek ludzi) dotarla i do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja w znajomych mam tylko te osoby z którymi utrzymuje kontakt, jak spotkam to pogadam itd. ale niektórzy lubią mieć po 400-tu znajomych a znać może ze 100, co kto lubi. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jednym ze skutków ubocznych globalizacji poza wolnym handlem, monetaryzmem, wojnami o surowce itp. jest utrata prywatności. O zgrozo ludzie odzierają się z niej świadomie Każdy działa w dobrej wierze, chce się podzielić z ludźmi swoim szczęściem - narzeczoną, psem, megankom itp. zapominając czasem, że licho nie śpi. Naprawdę pocieszające jest to, że ludzie chcą się znać, przebywać z innymi, nawiązywać kontakty, dają odpór opiniom, że ludzie pozamykali się w domach i tylko siedzą przed komputerem. :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Fajna stronka znalazłem pełno fajnych lasek :) Zaraz wyszukam fajną koleżanke z żar którą widziałem w wieku 13 lat. Ale wiara zaczyna robićz tego fotke peel niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 najlepszy sposob na wyludzenie danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi