przemko_85 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam. Znalazłem na Allegro kompletny rozrząd do mojego Megae 1.4 16V ROZRZĄD + POMPA RENAULT MEGANE LAGUNA 1.4 1.6 16V Chciałem zapytać czy firma Gates i Ina są wart uwagi i czy cena 317 zł za komplet z pompą wody i przesyłką to dobry interes. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja kupowałem na Allegro całkiem podobny zestaw rozrządu z paskiem Gates. Śmiga bezproblemowo już prawie 2 lata. Pewniej byłoby oczywiście zlecić kompleksową wymianę w ASO na ich częściach, bo byłaby na wszystko gwarancja. Jednak przy ograniczaniu kosztów chyba jednak warto zaryzykować taki zestaw z Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Co za różnica skąd kupisz. Najważeniejsze żeby to było ze sklepu i żeby dali Ci paragon. U mnie też 3 rok śmiga taki zestaw z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi