grajda54 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Mam kłopot z demontażem stacyjki, nie mogę wyjąć kluczyka, co się dzieje? POMOCY :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Przepraszam za banał - a przekręciłaś do końca (do samego dołu) ten kluczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajda54 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 tak wszystko sprawdzone, czekam na mechanika, dzięki za jakikolwiek sygnał, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin73 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja kiedyś też miałem problem z wyciągnięciem klucza ze stacyjki. Po dłuższej manipulacji i kilku nieprzyzwoitych zwrotach w jego stronę wyszedł i okazało się , że do dziurki na szczycie grota zapakowały się jakieś farfocle z kieszeni dżinsów i wepchałem je z kluczem do stacyjki. Dzięki Najwyższemu wyszły po czasie ...razem z kluczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi