Michal19944 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam. Mam Renault Megane Classic 1.6 8V mam taki problem mianowicie gdy samochód dłużej po stoi mianowicie kilka godzin to nie chcę odpalić muszę odpiąć akumulator podpiąć i dopiero zapala. Jest to samochód z immobilizerem alarm miałem ale został wypięty bo źle działał. Ktoś wie co to może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mameo Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam na pewno coś odcina paliwo tylko nie wiem co jest rozłączone bo coś musiało być przyczyną czegoś wywalone alarmy czy immo. Moim zdaniem na początku bym sprawdził jak przekręcisz kluczem zapłon czy słychać pompe paliwową jeżeli nie bedzie słychać to znaczy elektronika ucina tobie paliwo albo zapłon. Regulamin pkt. 5.6 - interpunkcja 5.7 - logika wypowiedzi - damiar Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal19944 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Słychać pompę paliwową. Ta kropka od immobilizera nie mruga wcale czasami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audikom Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jest bardzo dużo w tym temacie na forum (chyba najczęściej poruszany i opisywany temat ) , czytać i działać , poszerzyć wiedzę i wtedy pytać ,jeżeli dalej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ta kropka od immobilizera nie mruga wcale czasami I wtedy auto można odpalić normalnie, a jak mruga szybciej to nie da się, bo immo blokuje zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi